Nega stopala i medicinski tretman stopala

Patologija stopala je dosta široka i obuhvata promene na koži, na noktima, mekom tkivu i kostima stopala. Zato je pristup doktora-podologa u tretmanu problema stopala sveobuhvatan, sa ciljem ne samo da reši trenutni problem, već i da vrati celokupno zdravlje i harmoniju stopala.

Treninzi i edukacije sa Adrian Arkada i Daniel Abratkiewicz, koji su inovatori Arkada metoda, omogućili su znanje praktične osnove za tretmane različitih vrsta uraslih noktiju. Osim Arkada tretmana uraslih noktiju, koji sprovodimo sa velikim uspehom, dr Miloš trenutno radi i na edukaciji za UniBrace sistem koji pomaže da se održi pravilna forma noktiju, a da se problem ne ponavlja.

Bazirano na svom znanju i iskustvu, dr Miloš je standardni medicinski pedikir dopunio i usavršio novim protokolom rada i novim specijalnim instrumentima. Na taj način je pacijentima obezbedio bezbolan i udoban tretman za svaki tip promene na koži – od žuljeva, preko kurjeg oka, pa do bradavica i omogućio kompletno sterilne uslove i instrumente. Osim toga je posvetio puno vremena u edukaciji pacijenata, ne samo za značaj redovnih podoloških tretmana, već i za redovnu i pravilnu negu stopala u kućnim uslovima.

Naročito se ističe njegov rad sa dijabetičnim stopalima, jer ti tretmani zahtevaju najveću stručnost i profesionalnost.

Pacijenti prepoznaju njegov unikatni pristup u radu, pa stvaraju posebnu konekciju i poverenje u dr Miloša. Svojim radom u oblasti podologije, on je doprineo da se ova oblast popularizuje i da ljudi konačno nađu rešenje za svoje probleme sa stopalima.

Tretmani noktiju

Tretmani stopala

Nakon inicijalnog kontakta sa našim specijalistom dobićete kompletan plan lečenja sa procenjenim cenama i detaljnim opisom procedure.

Naš specijalista

Dr Miloš Stanojević – Specijalista podologije

  • Specijalista podologije
  • Završio Medicinski fakultet 2014. u Srbiji
  • Radio je 3 ​​godine na Klinici - 101 Foot Srbija, sada radi na Klinici - Foot Clinic M&S Beograd
  • Edukovao se u Poljskoj u Centrum Podologiczno-Mediczne Podoland, pod mentorstvom Daniela Abratkieviča i Adriana Arkade koji si inovatori Arcada metode i UniBrace sistem za tretman uraslog nokta

Galerija klinike

24/7 dostupna usluga. Istog dana mogući pregledi.

Medicinska usluga koju zaslužujete

+381 67 77 55 007

info@healthgoserbia.com

Niš, Srbija