Dr Vladan Cvetanović

Ko - osnivač Health Go Serbia

Naš cilj je da vam uštedimo vreme, novac i unapredimo kvalitet vašeg života

Health Go Serbia je online platforma namenjena medicinskom i dentalnom turizmu u gradu Nišu. Osnovana je od strane lekara i IT stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju zdravstvenih usluga.

Sa našim timom eksperata na polju medicine, mi nudimo našim klijentima najbolju moguću uslugu sa visoko edukovanim i iskusnim lekarima, novim modernim klinikama, a sve to po mnogo nižim cenama u odnosu na većinu zapadno Evropskih zemalja.

Najbolji kvalitet, pristupačne cene i brzi tretman su uvek ključni elementi prilikom odabira medicinske usluge u stranoj zemlji.

Mi smo se zbog toga posebno fokusirali na ove elemente u odabiru medicinskih i stomatoloških centara kao i lekara. Naši partneri su najcenjenije i savremeno opremljene klinike. Lekari specijalisti sa kojima sarađujemo su svi sertifikovani i imaju veliko iskustvo u radu sa pacijentima. Usluga počinje odabirom najadekvatnijeg plana lečenja, ali takodje smatramo da je jako važan i period praćenja nakon tretmana, što daje dodatnu vrednost celom procesu. Takođe pružamo i dodatne usluge, od trenutka kada se odlučite za tretman, vašeg dolaska u Srbiju do dovašeg odlaska, u smislu organizacije putovanje, smeštaja kao i turističkih tura.

Dr Aleksandar Nikolić

Ko - osnivač Health Go Serbia

Naša misija

Pružiti našim klijentima usluge zdravstvenog turizma na osnovu obaveze da pacijent dobije kvalitetnu i sigurnu zdravstvenu negu po pristupačnim cenama. U sklopu naših paketa, klijenti će imati benefit ne samo od medicinskih usluga već će imati pristup i najboljem mogućem smeštaju kao i kulturnim I turističkim objektima u Nišu. Naš ekspertski tim je tu da vaš boravak prilagodi vašim željema ali i finansiskim mogućnostima.

Naši klijenti se mogu odlučiti da sami organizuju svoje putovanje, ili mi možemo u potpunosti to uraditi za njih.

Naša vizija

je da budemo vodeća kompanija na tržištu medicinskog turizma sa ciljem da obezbedimo visoko kvalitetnu medicinsku i stomatološku uslugu kombinovanu sa bogatom Srpskom istorijom i tradicionalnom južnjačkom gostoprimljivošću.

24/7 dostupna usluga. Istog dana mogući pregledi.

Medicinska usluga koju zaslužujete

+381 65 277 88 47

info@healthgoserbia.com

Niš, Srbija